Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met de MiniBrew maak je thuis snel vijf liter bier

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2016, 15:00 CategorieKeuken

De Nederlandse startup MiniBrew start een nieuwe campagne op Indiegogo, waardoor meer brouwers thuis zelf bier kunnen maken. Het apparaat is ook beschikbaar voor een lagere prijs en wordt aangestuurd met een applicatie.

Dit is de MiniBrew

MiniBrew is in 2014 opgericht door twee Nederlandse ondernemers, Olivier van Oord en Bart van de Kooij, met als doel bierbrouwers thuis bier te laten maken. Vanaf nu is het bedrijf te vinden op Indiegogo met een gloednieuwe campagne, die het apparaat voor in de keuken voor meer mensen beschikbaar moet maken. De bierbrouwer is nu goedkoper verkrijgbaar en wordt middels een app aangestuurd. In 3,5 uur moet je het bier al klaar hebben, waarna een week later het semi-automatische fermentatieproces zorgt voor vijf liter bier.

Er worden natuurlijke ingrediënten gebruikt om de kwaliteit van de smaak hoog te houden en en vast te houden aan beproefde tradities. MiniBrew verandert uitgebreid brouwen in een eenvoudig geperfectioneerde, ambachtelijke ervaring, aldus de makers. Het apparaat wordt medio 2017 uitgeleverd aan consumenten. Voor meer informatie kun je altijd terecht op de Indiegogo-pagina van de Nederlandse ondernemers. Daar kun je onder andere zien dat je nog steeds een donatie kunt doen en daarmee de brouwer goedkoper in huis haalt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.