Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nieuwe devolo Home Control-app nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2016, 12:23 CategorieSoftware en apps

Devolo heeft vandaag een nieuwe app voor gebruikers van Home Control aangekondigd. In de nieuwe app zijn volgens het bedrijf veel klantverzoeken verwerkt en de app biedt verschillende nieuwe functies. De app ‘Home Control’ is nu beschikbaar voor iOS en Android en is gratis te downloaden.

Nieuwe devolo Home Control-app

De nieuwe Home Control-app heeft een nieuw ontwerp en de lay-out en bediening moeten daardoor perfect aansluiten op elk besturingssysteem. De app is te gebruiken bij de set-up, pairing en installatie van devolo-producten. Daarnaast zijn Home Control-componenten met de app volledig te configureren. Andere nieuwe functies zijn de statistiekenweergave met zoomfunctie en de pushberichten met directe link naar de relevante functie. Daarnaast reageert de nieuwe app volgens het bedrijf vele malen sneller.

devolo-home-control

Devolo heeft inmiddels aardig wat producten voor het smart home in het assortiment. Een Home Control Starter Kit die bestaat uit een Centrale, Deur-/ Venstercontact en Intelligent Stopcontact, is bijvoorbeeld verkrijgbaar vanaf 219,90 euro. Er zijn geen maandelijkse kosten verbonden aan het gebruik van de hardware en software.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.