Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung neemt experimentele huidverzorgingsproducten mee naar CES

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2016, 9:33 CategorieAccessoires

Samsung zal een aantal experimentele huidverzorgingsproducten meenemen naar de CES, dat in januari plaatsvindt in Las Vegas. Deze producten zijn allemaal met een app te bedienen, waardoor ze niet alleen toegankelijk moeten zijn maar ook veel informatie zouden kunnen weergeven.

Experimentele huidverzorgingsproducten van Samsung

Samsung zal tijdens de CES-beurs in Las Vegas, dat volgende week plaatsvindt van 5 tot en met 8 januari, enkele huidverzorgingsproducten gaan presenteren. Eén van die producten is Lumini, een apparaatje waarmee je je huid kunt scannen. De Lumini wordt gekoppeld aan een smartphone-app, waardoor je alle info over je huid overzichtelijk gepresenteerd krijgt.

Samsung maakt bekend dat Lumini een foto kan maken van je gezicht en vervolgens de huid kan analyseren. De gekoppelde app ontvangt die info en kan laten weten of er problemen met de huid zijn, of juist niet. Mochten er toch problemen zijn, dan krijgen gebruikers direct tips om die te verhelpen. Ook kan de applicatie producten aanbevelen die kunnen helpen bij het oplossen van de problemen.

Lumini is onderdeel van het C-Lab van Samsung, een experimentele afdeling die nog wel eens producten presenteert waar het moederbedrijf niet meteen aan zal denken. Het hoeft overigens niet te betekenen dat die producten daadwerkelijk gelanceerd worden; sommige worden namelijk alleen gepresenteerd en daarna zien we er nooit meer wat van.

Tijdens de CES zal Samsung met C-Lab meer producten gaan presenteren. Zo komt er ook de Tag+ aan, een knopje dat in verbinding staat met een smartphone-app. De knop kan geplaatst worden op speelgoed en meerdere functies belichamen. S-Skin is een ander product dat zal worden gepresenteerd. Met deze gezondheidsgadget kunnen gebruikers hun huid verzorgen. Meer over deze producten horen we tijdens de CES in Las Vegas. Onze verwachtingen over die beurs lees je in ons uitgebreide achtergrondartikel daarover.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.