Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met de 360 Smart Bed van Sleep Number heb je nooit meer koude voeten

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2017, 17:15 CategorieSlaapkamer

Fabrikant Sleep Number kondigt tijdens CES 2017 een slim bed genaamd 360 Smart Bed aan, waardoor je nooit meer koude voeten hebt. Maar het slimme bed heeft nog meer dingen aan te bieden, zoals het verhelpen of verminderen van het gesnurk van je partner (of jezelf).

360 Smart Bed helpt je beter slapen

De 360 Smart Bed is met recht een slim bed. Fabrikant Sleep Number heeft voor een aantal handige features gezorgd. Zo is er een automatische stand die de voeten verwarmd wanneer dat nodig is. Ook kan het bed helpen bij het verminderen of verhelpen van het gesnurk van je partner of jezelf, door het kussen van de slaper een beetje omhoog te duwen. Het bed leest daarvoor enkele biometrische signalen af en weet dus wanneer er gesnurkt wordt. Ook kan het matras er constant voor zorgen dat je lekker ligt, dankzij het SleepIQ-systeem.

Uiteraard wordt de 360 Smart Bed geleverd met een app, waarin je kunt zien hoe goed je geslapen hebt. Je kunt er ook een overzicht vinden van de weken en maanden ervoor. En mocht je het handig vinden: je kunt het matras koppelen aan andere apparaten van onder meer Nest en Fitbit — maar dat zal je misschien niet direct beter laten slapen. Daarnaast weet het bed ook wanneer je gaat slapen, zodat het voeteneind vast verwarmd wordt, en wanneer je er midden in de nacht uitgaat om te plassen. Dan worden er lampen geactiveerd onder het bed.

Wanneer de 360 Smart Bed precies wordt uitgebracht, is nog niet bekend. Ook weten we helaas nog niet wat de matrassen gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.