42Tea helpt je bij het zetten van het perfecte kopje thee

05 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
42Tea

42Tea helpt je bij het zetten van het perfecte kopje thee. De app vertelt je precies wat je moet doen voor het beste resultaat.

Wil jij voortaan kunnen genieten van het perfecte kopje thee? Dan is er tijdens CES 2017 iets gepresenteerd wat je écht moet hebben. Het gaat om 42Tea, een hulpje dat jou precies uitlegt hoe je het voor elkaar krijgt om het beste kopje thee te zetten. Van het proces van het water koken tot de hoeveelheid thee die je moet gebruiken, het wordt je allemaal uitgelegd.

Wat is en kan 42Tea?

Verschillende soorten thee houden er verschillende soorten bereidingen op na. Daar weten de makers van 42Tea alles van en dus zijn ze met een apparaatje op de proppen gekomen dat verbonden kan worden met een app. Via de applicatie kun je aangeven welke thee je klaar wilt maken en hoeveel kopjes je ervan wil maken. De app vertelt je vervolgens precies wat je moet toevoegen en waarschuwt je zodra het water op de juiste temperatuur is. Die waarschuwing kan plaatsvinden door het feit dat je de kubus in de ktel legt. Hij houdt bij hoe warm het water is.

Wat kost 42Tea?

Op dit moment is 42Tea nog niet te koop. Wel kun je jouw e-mailadres achterlaten op de website van de makers en een bericht ontvangen zodra de thee-hulp wel beschikbaar is. Naar verwachting gebeurt dat ergens in de lente van dit jaar. De prijs zou om en nabij de 55 dollar zijn.

Reacties (0)