Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De broodrooster van Griffin Technology werkt met bluetooth

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 10:40 CategorieKeuken

Je zal het maar missen in je leven: een broodrooster die middels bluetooth aan een smartphone gekoppeld kan worden. Hij is er. Griffin Technology heeft het apparaat voor in de keuken aangekondigd tijdens de CES in Las Vegas.

Broodrooster met bluetooth

Een broodrooster met bluetooth valt in de categorie ‘wie heeft het nodig, maar ik wil er een’ en is tijdens de CES-beurs in Las Vegas aangekondigd door Griffin Technology. Het apparaat heeft ook een bijzondere naam, Connected Toaster, en kost zo’n honderd dollar 100 (94 euro). Middels bluetooth en een gratis applicatie kun je de keukenmachine aan je smartphone koppelen. Met die app kun je precies invullen hoe geroosterd het brood moet zijn. En geen nood, want de applicatie zal die voorkeuren voor je opslaan, zodat je het later ook nog weet.

Op moment van schrijven is helaas nog niet bekend wanneer deze broodrooster met app naar Nederland zal komen en wat die dan moet kosten. En eerlijk is eerlijk: voor een premium rooster, die er ook nog eens goed uitziet, waarmee je precies kunt aangeven hoe je je brood wil hebben, is ongeveer 100 euro nog helemaal niet zo’n hoge prijs. Er bestaan broodroosters die het vijfvoudige kosten. Daar kun je weliswaar ook aangeven hoe je je brood wil hebben, maar ja — daar zit dan weer geen app bij. Zo heb je altijd voor ieder wat wils op de markt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.