Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

CloudTot is kinderbedje met slimme functies

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2017, 14:07 CategorieSlaapkamer

Als ouder kun je je kinderen niet altijd in de gaten houden en daarom zou een hulpje zo nu en dan wel handig zijn. Tijdens CES 2017 in Las Vegas is een product tentoongesteld wat in ieder geval een klein beetje kan helpen. Het gaat om CloudTot, een slim bedje voor de allerkleinsten met een aantal handige functies.

Kinderbedje CloudTot

De CloudTot is een kinderbedje dat over belangrijke slimme functies beschikt. Een van de handige functies, is dat het apparaat het in de gaten heeft zodra het bedje nat wordt. Zodra het bed bevochtigd wordt, krijg je een waarschuwing op je smartphone. Het reinigen van het bedje kan ook gewoon door hem in de wasmachine te gooien.

Daarnaast is er een speaker die witte ruis uitzendt, muziek kan afspelen en luistert of de baby niet huilt. Via de bijbehorende applicatie kun je de speaker bedienen en waarschuwingen ontvangen als jouw kind aan het huilen is. Tot slot beschikt de CloudTot over twee zogenaamde Pep pegs. Die moet ervoor zorgen dat kinderen, ook wanneer ze in een diepe slaap zijn gevallen, toch blijven doorademen. Nadat de Pep peg meerdere keren zonder resultaat heeft geprobeerd om een kind weer te laten ademen, zal hij de ouders waarschuwen.

Prijs en beschikbaarheid

Het kinderbedje CloudTot zal vanaf begin februari te pre-orderen zijn. De prijs van het bedje gaat 250 dollar bedragen, net iets meer dan 235 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.