Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

D-Link presenteert camera die compatibel is met HomeKit

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 18:18 CategorieVeiligheid en beveiliging

D-Link heeft tijdens CES 2017 een gloednieuwe camera gepresenteerd en het is er niet zomaar één. Het bedrijf heeft hard gewerkt aan het ontwikkelen van een camera die compatibel zou zijn met Apple HomeKit en het resultaat is de Omna, een 180 graden camera.

D-Link presenteert Omna

De Omna is de eerste camera van D-Link die ondersteuning biedt voor Apple’s HomeKit en dat levert uiteraard de nodige voordelen op. Zo zou je de nieuwste camera van D-Link kunnen bedienen door Siri in te zetten op jouw iPhone. Hoe makkelijk zou het zijn als je even aan Siri kunt vragen of jouw woonkamer even getoond kan worden? Met de nieuwste camera in het assortiment van D-Link is dat nu dus mogelijk.

De 180 graden camera beschikt overigens ook over night vision en bewegingsdetectie. De resolutie van de camera is 1080p en er wordt gebruik gemaakt van twee-weg audio. Doordat Omna compatibel is met Apple’s HomeKit, kun je hem ook samen laten werken met andere slimme apparaten. Zo kun je jouw huis dus echt goed gaan beveiligen.

De prijs van D-Links Omna

Naar verwachting komt de camera met HomeKit-ondersteuning binnen een maand op de markt. De prijs bedraagt zo’n 230 dollar, om en nabij de 217 euro.

Lees meer over alles dat je moet weten over slimme beveiligingscamera’s.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.