Devolo GigaGate: nieuwe wifi-bridge voor snel internet

17 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
devolo-gigagate

De devolo GigaGate is een wifi-bridge die vanaf de router een internetsignaal verstuurt naar je multimedia-apparaten. Zo profiteer je, precies waar dat nodig is, van een overdrachtscapaciteit van maximaal 2 Gbps – op je smart-tv, settopbox, gameconsole en al je andere multimedia-apparaten.

De devolo GigaGate

De devolo GigaGate is een wifi-bridge die vanaf de router een internetsignaal verstuurt naar je multimedia-apparaten, waardoor je een maximale overdrachtscapaciteit van maximaal 2 Gbps kunt realiseren, rechtstreeks naar een multimedia-apparaat. De Starter Kit bestaat uit twee onderdelen: de Base en de Satellite. De Base wordt via een ethernetkabel verbonden met de router. En dankzij snelle wifi op de 5 GHz-frequentieband verbindt de Base automatisch met de Satellite via beamforming. Communicatie tussen de GigaGate-onderdelen wordt beveiligd door middel van WPA2. Het komt neer op producten plaatsen en aansluiten en ze zullen zelf de rest doen.

De Satellite, voorzien van een gigabitpoort en vier multimediapoorten, biedt capaciteit en verbindingsopties voor al je met het internet verbonden multimedia-apparaten. Daarnaast levert de Satellite wifi op de 2.4 GHz-frequentieband met snelheden van maximaal 300 Mbps voor je mobiele devices, zoals smartphones en tablets. Extra Satellites zijn apart verkrijgbaar, zodat je alle kamers in huis kunt voorzien van goed internet. Aan één Base zijn maximaal acht Satellites te verbinden.

Prijs en beschikbaarheid

De devolo GigaGate is nu verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs van het pakket dat bestaat uit een Base en een Satellite, is 229,90 euro. Een losse Satellite is verkrijgbaar vanaf 139,90 euro. devolo biedt drie jaar garantie op alle onderdelen.

Reacties (0)