Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

ELAN lanceert nieuwe smart home control software

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 12:00 CategorieSoftware en apps

ELAN heeft tijdens CES 2017 een nieuwe versie van zijn smart home control software aangekondigd. Het bedrijf presenteert ELAN 8, compleet met een verbeterde interface en ondersteuning voor de digitale assistent Alexa.

ELAN 8 smart home control software

Om alle slimme apparaten in huis te bedienen heb je veel verschillende apps nodig, maar echt gebruiksvriendelijk is dit niet. ELAN focust zich al een tijdje op software waarmee deze apps gecombineerd kunnen worden tot één gebruiksvriendelijke interface.

With ELAN 8, homeowners can integrate all of their individual ‘smart’ devices and subsystems, and control them through the intuitive and elegant ELAN interface that anyone can learn in minutes. ELAN 8 represents the very best blend of robust and reliable custom installation technology that can be easily personalized, leveraging the new generation of IoT devices and appliances.

De ELAN 8 software laat je het gehele smart home bedienen zonder hiervoor verschillende apps in te zetten. De software biedt integratie voor verlichting, beveiligingssystemen, audio, video en andere aspecten van het smart home. Al deze componenten kunnen bediend worden middels het ELAN-systeem. Naast integratie van Nest, Lutron en DISH biedt de software ondersteuning voor stembediening middels Amazon Alexa.

Op het gebied van veiligheid is de ‘dynamic video transcoding feature’ nieuw. Hiermee kan het systeem hoge kwaliteit videofeeds van populaire camera’s halen en ze in realtime aan de gebruiker tonen, via de desktop of mobiele apparaten. Ook is er een nieuwe media tab en streaming interface. Gebruikers kunnen met de nieuwe software zelf hun tv favorieten samenstellen en een ruimte instellen met favoriete mediabronnen. Ook Microsoft Outlook, Google Gmail en Apple iCal kunnen geïntegreerd worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.