Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung kondigt 10 nieuwe Family Hub-koelkasten aan tijdens CES

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2017, 10:33 CategorieKeuken

Samsung kondigt tijdens CES 2017 tien nieuwe modellen binnen de koelkastenlijn Family Hub aan, vier meer dan vorig jaar geïntroduceerd werden. Consumenten hebben straks de keuze uit modellen met drie of vier deuren.

Family Hub 2.0 van Samsung

Samsung kondigt tijdens de CES tien nieuwe slimme koelkasten binnen de Family Hub-lijn aan. Het gaat hier om de tweede generatie koelkasten binnen de line-up, die verkrijgbaar zullen zijn met zowel drie als vier deuren. De modellen van vorig jaar bleken geen commerciële succes te zijn, maar dat was ook nooit het doel van het bedrijf. Die koelkasten moesten de aandacht trekken van mensen en dat hebben ze uiteindelijk gedaan. Goedschiks en kwaadschiks, aangezien er nogal wat problemen waren opgedoken met die koelkasten.

Er zijn nog geen prijzen of releasedata bekendgemaakt voor de tien verschillende koelkasten binnen de lijn Family Hub 2.0. Wel zou Samsung de prijs iets gematigder houden in vergelijking met vorig jaar en de koelkasten willen positioneren naast premium koelkasten zonder slimme functies. Ten opzichte van de modellen van vorig jaar, is er ook weinig veranderd. Er zijn camera’s aan boord waarmee je naar binnen kunt kijken zonder de deur te openen. Ook is er een groot touchscreen aanwezig waarmee je alles kunt bedienen en instellen.

Wel zal er een persoonlijke assistent aan de koelkasten worden toegevoegd, die kan reageren op stemcommando’s. Zo kun je het weer opvragen, maar ook je boodschappenlijstje bijhouden. Ook zouden de koelkasten moeten communiceren met andere smarthome-apparaten, zoals deurbellen en ovens.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.