Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Honeywells Lyric-beveiligingssysteem gaat HomeKit ondersteunen

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2017, 9:53 CategorieVeiligheid en beveiliging

Honeywells Lyric-beveiligingssysteem zal in de toekomst ook ondersteuning gaan aanbieden voor HomeKit, het smarthome-platform van Apple. Dat maakt het bedrijf bekend tijdens de gadgetbeurs CES in Las Vegas, dat tot en met 8 januari plaatsvindt.

Honeywells Lyric-beveiligingssysteem en Apple HomeKit

Honeywell heeft bekendgemaakt dat het beveiligingssysteem van het bedrijf binnenkort compatible is met Siri en de Home-applicatie op de iPhone en iPad van Apple, aangezien de ondersteuning voor Apple HomeKit aanstaande is. Daarvoor zal er een update worden uitgebreid voor Honeywells Lyric-beveiligingssysteem. Dit geldt overigens voor alle bestaande en toekomstige systemen van de fabrikant.

Dit is wat Honeywell er zelf over gezegd heeft.

Launched in 2016, the Lyric Home Security and Control System is now the first-ever pro-installed and pro-monitored security system to include Apple HomeKit** compatibility for control using voice with Siri, or the Apple Home app in iOS 10. The software upgrade – which will be available to both current and future Lyric Security consumers – expands Lyric Security’s reach. Apple HomeKit technology provides an easy, secure way to control your home’s lights, doors, thermostats and more from your iPhone, iPad or iPod touch.

De fabrikant is voornemens om de software-update in het eerste kwartaal van 2017 te lanceren, maar onduidelijk is nog of dit voor iedereen wereldwijd zal gelden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.