Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Kolibree presenteert slimme tandenborstel Ara

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2017, 15:57 CategorieAccessoires

CES in Las Vegas staat dit jaar garant voor een groot aantal slimme producten en ook Kolibree heeft daar een bijdrage aan geleverd. Het bedrijf is terug met een slimme tandenborstel die jouw manier van tandenpoetsen moet verbeteren door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie. De tandenborstel heet Ara en is de eerste tandenborstel die beschikt over kunstmatige intelligentie.

Wat is en kan Ara van Kolibree?

Ara van Kolibree is een slimme tandenborstel die precies bijhoudt wat jouw poets-patroon is. Terwijl jij je tanden aan het poetsen bent, verzamelt de tandenborstel informatie die belangrijk is. Bijvoorbeeld hoelang je tandenpoetst en welke tanden je poetst. Die informatie wordt offline opgeslagen op de tandenborstel. Zodra je ervoor kiest om de tandenborstel vervolgens aan een applicatie te verbinden, krijg je precies te zien wat je beter kunt doen bij je volgende poetsbeurt. Je ziet bijvoorbeeld welke tanden je hebt overgeslagen. Tevens kun je iedere week rekenen op een mailtje met tips om beter te leren tandenpoetsen.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwste slimme tandenborstels van Kolibree worden in maart 2017 voor het eerst geleverd. De prijs is normaliter 129 euro. Liefhebbers die er nu voor kiezen om Ara te kopen, betalen ‘slechts’ 79 euro. Bestellen kan via de officiële website van Kolibree.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.