Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘LG kondigt tijdens CES 2017 zijn eigen slimme speaker aan’

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2017, 11:04 CategorieAlgemeen

Fabrikant LG zal waarschijnlijk tijdens de CES-beurs in Las Vegas zijn eigen slimme speaker aankondigen, met aan boord een digitale assistent. Mogelijk wordt het een apparaat dat te vergelijken zal zijn met de Amazon Echo en de Google Home.

Slimme speaker en meer van LG

LG heeft dit weekend laten weten dat het bedrijf tijdens CES 2017 gaat inzetten op robots en hun toepassingen voor in de smart home. Eén van de apparaten wordt de Hub Robot genoemd, dat wordt omschreven als een apparaat waarmee je dingen in huis kunt aansturen en waar ook een persoonlijke assistent op geïnstalleerd zal staan. Dat klinkt als een slimme speaker zoals de Amazon Echo of de Google Home. Ook zal er een robot worden aangekondigd die kan helpen in de tuin, zodat je daar ook minder omkijken naar hebt deze lente en zomer.

Tevens zal LG robots gaan presenteren die kunnen gaan helpen in hotels en vliegvelden, maar daar heb je in huis niet zoveel aan. Wel is het fijn om te weten dat je straks wellicht ook meer hulp krijgt op die plekken. Dit is niet de eerste robotapparaten die de fabrikant zal aankondigen, aangezien het bijvoorbeeld ook al een robotstofzuiger (alles dat je daarover moet weten) heeft uitgebracht. Op woensdag 4 januari (Amerikaanse tijd) zal LG meer bekendmaken over de producten die de fabrikant meeneemt naar de techbeurs.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.