Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

L’Oreal en Withings presenteren slimme borstel

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2017, 9:22 CategorieBadkamer

In de afgelopen jaren hebben we al een groot aantal verschillende slimme producten voorbij zien komen, maar L’Oreal en Withings gaan weer net een stapje verder. Beide bedrijven hebben de handen ineen geslagen om een slimme borstel op de markt te brengen. Tijdens CES 2017 werd de Kérastase Hair Coach gepresenteerd door beide bedrijven.

Wat is en kan de Kérastase Hair Coach?

De Kérastase Hair Coach moet ervoor gaan zorgen dat jouw kapsel voortaan altijd piekfijn in orde is. Beide bedrijven kwamen erachter dat niet iedereen even goede zorg draaigt voor zijn haar. Vaak wordt haar te hard geborsteld, waardoor het op lange termijn beschadigd kan raken. Om dat te voorkomen, is er nu een slimme borstel op de markt. De borstel beschikt onder andere over een microfoon die kan horen hoe het haar klinkt om de nodige tips te kunnen geven.

withings-loreal-kerastase-2

Daarnaast houdt de borstel jouw borstel-patroon bij om te meten hoeveel kracht je zet als je jouw haar borstelt. Een sensor bepaalt vervolgens of je haar nat is of droog. Alle informatie die verzameld wordt tijdens een borstelbeurt wordt vervolgens doorgestuurd naar een applicatie. Maar dat is nog niet alles. Je krijgt ook direct het lokale weerbericht mee en tips voor je haar die het beste bij dat weerbeeld passen. De app kan je vervolgens ook producten van L’Oreal aanraden om je haar nog beter te verzorgen.

Waar en wanneer te koop?

De borstel wordt midden 2017 op de markt verwacht. Vanaf dat moment moet hij te koop zijn bij haarsalons van Kérastase, de officiële websites van beide partijen en de nodige webshops. Naar verwachting gaat de borstel nog geen 200 dollar kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.