Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Deze luchtverfrisser is te bedienen met een applicatie

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2017, 9:21 CategorieAccessoires

Moodo is een luchtverfrisser die te bedienen is middels een app. Met die app kun je het luchtje aanpassen wanneer je maar wil. In totaal kunnen eigenaars van het systeem vier geurtjes tegelijkertijd installeren en activeren wanneer nodig.

Luchtverfrisser Moodo met app te bedienen

Moodo is een luchtverfrisser met ruimte voor vier verschillende luchtjes. De capsules die je erin stopt komen in een verscheidenheid aan variaties, zoals Precious Spices, EuDacalyptus Nights en Sandal Wood. Met een app is het mogelijk te kiezen welk geurtje je wil ruiken. Ook kun je de verschillende luchtjes mixen of een bepaalde combinatie kopen die zorgt voor een specifiek aroma. Uiteraard wordt de Moodo ook geleverd met enkele vooraf ingestelde patronen, zoals menig smart home-product tegenwoordig, waaronder de Philips Hue.

Mocht je nou zelf een combinatie hebben gemaakt die helemaal in de smaak valt bij je familie of vrienden, dan is het zelfs mogelijk die combinatie te delen met de gemeenschap. Ook kun je daar andere combinaties en patronen vinden, die je voor je eigen huis kunt gebruiken. Verder is het mogelijk een soort afspeellijst te maken: de luchtverfrisser zal dan gedurende de dag, verschillende luchtjes, op basis van het dagdeel, verspreiden. Je kunt het project nu vinden op Indiegogo. Wanneer de Moodo in de winkel ligt, dan kost hij zo’n duizend euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Tezontl Rosario
    19 januari, 2017 om 14:27

    Graag zou ik een rectificatie willen aanbrengen.
    De Moodo kost op dit 149 dollar, de early bird prijs tijdens de crowd funding periode, 249$ is de beoogde retail prijs.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.