Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met de Moen U kun je de douche voorverwarmen vanaf je smartphone

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2017, 12:59 CategorieBadkamer

Met de Moen U kun je de douche voorverwarmen vanaf je smartphone, maar reken er wel op dat je daar flink voor moet betalen. De Moen U is een slim douchesysteem waarmee je de temperatuur van het douchewater nauwkeurig kunt instellen.

Douche voorverwarmen met de Moen U

Tijdens de CES in Las Vegas is er een slim douchesysteem aangekondigd, genaamd de Moen U. Met dit systeem is het mogelijk de temperatuur in te stellen van de douche die je zo gaat nemen, uiteraard vanaf je smartphone. Zodoende kun je de douche voorverwarmen en hoef je niet eerst met je hand te voelen of de temperatuur wel goed is. Reken er echter wel op daar flink voor te moeten betalen: het systeem zal namelijk ongeveer 1.100 euro gaan kosten. Het systeem biedt presets aan die je kunt activeren op een muurunit of je smartphone.

Het is zelfs mogelijk per persoon in het huishouden andere instellingen op te slaan. Met de smartphone-applicatie is het mogelijk twaalf presets te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld direct na het sporten de douche voorverwarmen, zodat je direct kunt douchen wanneer je in de badkamer aankomt. Je moet daarvoor wel wat veranderen in de badkamer en investeren in een schuifsysteem, dat is wat de prijs zo opdrijft. Er is ook een duurder systeem van ongeveer 2100 euro. De verwachting is dat de Moen U in maart wordt gelanceerd op de markt.

  • Delen:

Reacties

  1. Martin
    05 januari, 2017 om 9:31

    Duurste thermostaatkraan ter wereld.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.