Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netatmo kondigt rookmelder Smart Smoke Alarm aan

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2017, 13:34 CategorieVeiligheid en beveiliging

Als er één bedrijf met slimme producten druk bezig is met het uitbreiden van zijn assortiment, dan is dat Netatmo wel. Nadat het bedrijf nog niet zo heel lang terug Presence al had toegevoegd aan zijn lijn en met Velux heeft samengewerkt aan Velux Active, is nu het Smart Smoke Alarm aangekondigd. Een slimme rookmelder die onder andere samenwerkt met Apple’s Homekit. De aankondiging vond plaats op CES 2017.

Smart Smoke Alarm rookmelder van Netatmo

De slimme rookmelder van Netatmo beschikt over een batterij die tot wel tien jaar lang moet meegaan. Het apparaat is makkelijk te installeren en is na installatie van afstand te bedienen. Uiteraard hoor je in huis de rookmelder piepen als er rook is, maar dat is niet alles. Iedereen in het huis krijgt ook op zijn smartphone een melding dat de rookmelder afgaat, dat gebeurt via de Security-app van het bedrijf.

Heb je eenmaal gezien dat er toch niets aan de hand blijkt te zijn? Dan kun je de rookmelder vanaf jouw mobiele apparaat ook weer stil krijgen. Daarbij werkt de rookmelder ook nog eens samen met Apple HomeKit, waardoor je ervoor kunt zorgen dat bijvoorbeeld je lampen aanspringen zodra de rookmelder afgaat. Naar verwachting verschijnt de slimme rookmelder aan het eind van dit jaar op de markt.

Ook Indoor Security Siren aangekondigd

Tijdens CES bleef het niet alleen bij het Smart Smoke Alarm. Netatmo heeft ook een nieuwe sirene tentoongesteld. Het gaat om de Indoor Security Siren die samenwerkt met Netatmo Welcome en ervoor zorgt dat er een heel luide sirene afgaat als de camera het gezicht spot van een onbekende. Ook de sirene wordt eind dit jaar in de winkels verwacht.

Lees meer over alles dat je moet weten over slimme koolmonoxide- of rookmelders.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 139,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.