Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De nieuwe WeMo Light Switch kan de lampen wel dimmen

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2017, 13:37 CategorieVerlichting

De nieuwe versie van de WeMo Light Switch is wel degelijk in staat de lampen in huis te dimmen, meldt fabrikant Belkin tijdens CES 2017. Er is nog geen prijs bekendgemaakt, maar de verwachting is wel dat de lichtschakelaar later dit jaar wordt uitgebracht.

WeMo Light Switch kan de lampen wel dimmen

Consumentelektronicaproducent Belkin laat tijdens CES 2017 weten dat de nieuwe WeMo Light Switch wel degelijk in staat is de lampen in huis te dimmen. De lichtschakelaar kan zich aanpassen aan de lamp die je gebruikt, waardoor hopelijk die hopelijk niet al te veel flikkert. Daarnaast zou je kunnen instellen wat de helderheid van de lichtbron is, afhankelijk van de tijd van de dag (zodat je je in de nacht niet rotschrikt van al dat licht). Ook zou je een schema in kunnen stellen wanneer je niet huis bent, zodat de lampen toch aan en uitgaan.

Met dat laatste wil Belkin voorkomen dat er wordt ingebroken bij je wanneer je op vakantie bent, door de mensen buiten het idee te geven dat je er wel degelijk bent. De schakelaar werkt nog altijd met een Android- en iOS-applicatie, die je toegang geeft tot een verscheidenheid aan functies. Ook is er een integratie met de service IFTTT, de Nest Learning Thermostaat, Amazon’s Alexa en de Google Home-speaker. Er is geen integratie aanwezig met Apples HomeKit. Wanneer de schakelaar naar Nederland komt, is helaas niet bekendgemaakt.  • Delen:

Reacties

  1. kissor koemar jodha
    30 januari, 2017 om 3:32

    Heel mooi

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.