Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips Hue biedt nu volledige integratie van IFTTT

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2017, 9:16 CategorieVerlichting

Philips Lighting maakt vandaag bekend dat IFTTT een officiële partner is geworden van het Friends of Hue-programma. Om deze samenwerking te vieren, kondigen IFTTT en Philips Lighting een internationale wedstrijd aan en gaan op zoek naar de meest innovatieve IFTTT-toepassing voor Philips Hue.

Volledige integratie: IFTTT en Philips Hue

IFTTT is het verbindingsplatform voor slimme woningen en koppelt de apps, die iemand dagelijks gebruikt, aan elkaar met behulp van zogenaamde Applets. De IFTTT Applets zijn sinds 2013 geïntegreerd met Philips Hue en zorgen ervoor dat meer dan 400 diensten met elkaar verbonden kunnen worden. De mogelijkheden zijn eindeloos: er is bijvoorbeeld een Applet waarmee de Hue-lamen van kleur veranderen als het International Space Station over de woning vliegt. Ook is het mogelijk om de Hue-lampen te laten flikkeren in de kleuren van je favoriete sportclub als zij scoren. Een andere mogelijkheid is om de lampen een signaal te laten geven als er regen wordt verwacht.

Wedstrijd: friends of Hue

Om het nieuwe partnerschap te vieren, kondigen Philips Lighting en IFTTT een internationale wedstrijd aan. Deelnemers kunnen een idee indienen voor een Applet die ondersteunt bij het realiseren van originele nieuwe ideeën voor slimme woningen. Je doet mee door een idee voor een nieuwe Applet te posten op de Philips Hue Facebookpagina, of via #HueOnIFTTT op Twitter. De meest vernieuwende en creatieve Applet voor Philips Hue wint Hue-producten ter waarde van € 2000.

Alle mogelijkheden van Philips Hue met IFTTT vind je op deze pagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.