Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Polaroid Hoop is een beveiligingscamera van 199 dollar

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 10:31 CategorieVeiligheid en beveiliging

Het bedrijf C+A Global, licentiehouder van het merk Polaroid, heeft de beveiligingscamera Polaroid Hoop aangekondigd tijdens CES 2017. De camera kan beelden in 1080p opnemen en beschikt over een kijkhoek van 140 graden.

Dit is de Polaroid Hoop

C+A Global is een bedrijf dat de licentie voor het merk Polaroid in handen heeft en dus onder dat merk nieuwe producten mag uitbrengen. Eén van die nieuwe producten van het (inmiddels licht vergeten) merk is de beveiligingscamera Polaroid Hoop. De camera beschikt over een kijkhoek van 140 graden en kan beelden opnemen in 1080p (ful hd). Je kunt het apparaat aan een muur bevestigen, maar ook overal neerzetten en hem laten draaien op batterijen. Daarnaast moet ‘ie waterdicht zijn, dus zou je hem ook buiten moeten kunnen gebruiken.

De Hoop wordt neergezet als een ‘simpel’ alternatief voor andere beveiligingscamera’s voor in je smarthome. Echter, het installatieproces lijkt grotendeels hetzelfde te zijn. Wanneer je de camera installeert, dan koppel je hem aan een Android- of iOS-applicatie en het wifi-netwerk. Vervolgens kun je zo veel Hoops toevoegen als je wil aan je netwerk. De Polaroid Hoop kost 199,99 dollar (189 euro) en zou vanaf de lente in Amerika verkrijgbaar moeten zijn. Helaas zijn er nog geen details vrijgegeven voor de Europese of Nederlandse markt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.