Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Deze prullenbak kan automatisch je boodschappenlijstje aanvullen

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2017, 10:31 CategorieKeuken

De GeniCan is een prullenbak die in verbinding staat met het internet en je boodschappenlijstje automatisch kan aanvullen op basis van wat jij weggooit. Zo hoef je hopelijk niet lang meer na te denken of de dingen die je bij de supermarkt wil halen.

Slimme prullenbak vult boodschappenlijst aan

Ook de prullenbak kan slimmer, dat bewijst GeniCan. Deze bak kan bijhouden wat je weggooit en daarna direct een boodschappenlijst aanvullen met dat product. De lijst is dan vervolgens te bekijken in de app van de vuilnisbak, die tevens beschikt over een barcodescanner en de optie om producten handmatig toe te voegen. Voordat de GeniCan weet wat je weggooit, dien je zelf nog even de streepjescode op het product te scannen, want zomaar weggooien zonder extra handeling werkt natuurlijk niet. Maar het is nog steeds een handig item.

Producten zonder streepjescode kunnen ook worden toegevoegd middels de camera’s aan boord en met stembediening. De bak kan de producten herkennen en met je stemcommando bepalen wat het precies is. De prullenbak werkt op vier AA-batterijen en zou een jaar moeten werken, aldus de makers. Ook kan de GeniCan gebruikmaken van een Amazon-dienst die nog niet in Nederland beschikbaar is, waarmee je snel en direct producten kunt bestellen (Dash Replenishment Service). Het product is te pre-orderen kost 124,99 dollar (120 euro).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.