Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Ring introduceert beveiligingscamera met een zee van led-licht

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 22:31 CategorieVeiligheid en beveiliging

Ring, fabrikant van deurbellen en beveiligingscamera’s, heeft op CES 2017 een beveiligingscamera laten zien die vergezeld gaat van twee zeer heldere led-lampen. Iedereen die er langs komt, baadt in het licht.

Floodlight Cam

En daar houden inbrekers niet van. Ring noemt het apparaat de Floodlight Cam, en met die naam is alles gezegd. De lampen zijn links en rechts van de camera aangebracht. Loop er voorbij, en ze gaan automatisch aan, terwijl de camera de goed verlichte passant vastlegt.

ring-floodlight-cam-b

Sirene en bewegingssensor

De camera die tussen de beide led-lampen zit, neemt beelden op in een resolutie van 1080 pixels. Ook is hij voorzien van een 100 decibel-sirene die inbrekers zou moeten wegjagen, mochten ze nog niet geschrokken zijn van het licht. De camera, lampen en de sirene worden allemaal geactiveerd door een bewegingssensor die een hoek van 270 graden bestrijkt. Notificaties naar de smartphone van de eigenaar van het systeem worden verstuurd zodra er onraad dreigt.

App

De camera is verbonden met het wifi-netwerk via dezelfde Ring-app die alle andere beveiligingsapparaten van deze fabrikant al aanstuurt. De camera is ook nog voorzien van een ingebouwde speaker en microfoon, zodat met mensen kan worden gesproken die zich op het terrein van de eigenaar wagen.

ring-floodlight-cam-c

Installatie

De installatie is wel wat lastiger dan bij veel andere Ring-producten. De bekabeling moet geschikt zijn voor de lampen. Het is dus niet echt een dingetje om zelf aan de muur te hangen, het wordt aangeraden er  een elektricien bij te halen.

Prijs

De camera krijgt een adviesprijs van 249 dollar. In april gaat het apparaat via de website van de fabrikant in de verkoop. Daar kunnen nu al pre-orders worden geplaatst.


€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.