Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Deze robotstofzuiger heeft ook toegang tot een camera

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2017, 16:15 CategorieHuishoudelijke apparaten

De huishoudelijke apparaten van de toekomst worden steeds slimmer — en met extra accessoires kan de robotstofzuiger nog slimmer worden gemaakt. Zo kun je er bijvoorbeeld een camera op zetten.

Robotstofzuiger of beveiligingscamera? Waarom niet allebei?

Huishoudelijke apparaten worden steeds slimmer. Neem bijvoorbeeld de robotstofzuigers: die werken met een app, zijn helemaal af te stellen en kunnen in principe zelfstandig het huis door en de grond stofzuigen. Maar het kan nóg slimmer en dat kan met verschillende accessoires. Neem de Ecovacs Robotics Unibot: een stofzuiger waar je ook een camera op kunt zetten, bijvoorbeeld. De stofzuiger kan verder alles wat concurrerende modellen ook kunnen en gaat ongeveer negentig tot honderd minuten mee totdat je hem moet opladen.

Naast een camera kun je er bijvoorbeeld ook een luchtreiniger op zetten. Maar het kan niet allebei tegelijk, dus je zult altijd de keuze moeten maken. Waarom ze er niet allebei tegelijk op kunnen is heel simpel: de modules worden bevestigd aan een aansluiting op de bovenkant. De verwachting is dat deze uitbreidbare stofzuiger in het tweede kwartaal van 2017 in de Verenigde Staten worden gelanceerd. Helaas zijn er nog geen prijzen naar buiten gebracht en weten we ook nog niet of we de stofzuiger in Nederland mogen verwelkomen met z’n accessoires.

Lees meer over alles dat je moet weten over een slimme robotstofzuiger.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.