Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung kondigt een vier-in-één-wasmachine aan tijdens CES 2017

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2017, 9:54 CategorieHuishoudelijke apparaten

Samsung kondigt tijdens de CES in Las Vegas een vier-in-één-wasmachine aan, waarin je twee wassen tegelijkertijd kunt laten draaien. Ook is er een wasmachine-en-drogercombinatie die je kunt bedienen met de Smart Home-applicatie van de fabrikant.

Samsung kondigt wasmachines aan tijdens CES

De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung kondigt tijdens CES 2017 het vier-in-één-wasmachinesysteem FlexWash + FlexDry aan. Volgens het bedrijf wordt dit de meest geavanceerde en flexibele wasmachinesysteem in de wereld. Zo beschikt het apparaat over een trommel van vijf kubieke meter, en een extra lade aan de bovenkant waar één kubieke meter aan wasgoed in past. Zo kun je twee wassen tegelijkertijd draaien, waardoor je energie en mogelijk ook wasverzachter mee kunt besparen. Ook kun je weinig gedragen shirts sneller wassen.

samsung-flexwash-flexdry-2

Middels het FlexDry-systeem kan de wasmachine de temperatuur van het water aanpassen op de kleding die er in zit, waardoor het wasgoed er mogelijk minder nat uit kan worden gehaald. Ook lanceert Samsung nog een wasmachine-en-drogercombinatie die helemaal te bedienen zal zijn met de Smart Home-applicatie van het bedrijf. Zo kun je je wasgoed in de gaten houden vanaf de bank en hoef je ook niet een keer extra heen en weer te lopen om te checken of de was al klaar is of niet. Er zijn nog geen prijzen en releasedata bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.