Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung toont zijn nieuwste robotstofzuiger tijdens CES

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 17:47 CategorieHuishoudelijke apparaten

Samsung heeft CES 2017 onder andere gebruikt om zijn nieuwste robotstofzuiger te presenteren aan het brede publiek. Het assortiment van het Zuid-Koreaanse bedrijf gaat uitgebreid worden met de Powerbot VR7000, een apparaat dat door zijn makers is voorzien van een aantal handige functies.

De Samsung Powerbot VR7000

De Powerbot VR7000 is zo ontwikkeld dat de borstel dichter bij de muur komt dan we voorheen gewend waren. Dat komt door het feit dat de borstel helemaal aan de voorkant zit. Daarnaast kun je rekenen op een zuigkracht tot 20 watt en is het apparaat met 97mm hoogte flink kleiner dan de Powerbot VR9000. Op die manier moet het apparaat dus nog makkelijker onder bijvoorbeeld stoelen heengaan.

Speciale functies zorgen ervoor dat de robotstofzuiger precies weet hoe de indeling is van de oppervlakte die hij stofvrij moet houden en op welke plekken er extra goed gestofzuigd moet worden. Ook past hij zijn zuigkracht aan op het moment dat de ondergrond wisselt. En uiteraard is ook deze robotstofzuiger van Samsung weer gewoon te bedienen met een applicatie.

Prijs en beschikbaarheid

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de Powerbot VR7000 precies in de winkels zal liggen. De verwachte lanceringsmaand is april. Over een prijs heeft Samsung tot op heden nog niet gerept.

Lees meer over alles dat je moet weten voordat je een robotstofzuiger koopt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.