Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Sengled voegt slimme lampen toe aan assortiment

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2017, 18:40 CategorieVerlichting

Sengled gaat tijdens CES 2017 in Las Vegas de nodige nieuwe producten presenteren. Het bedrijf is de afgelopen periode druk bezig geweest met het ontwikkelingen van innovatieve producten voor een smart home. Daartoe behoren Element en Pulse Link. Beide slimme apparaten werden al bekroond met een award en vanaf vandaag komen wij er ook meer over te weten.

Sengled Element

De eerste innovatie van het bedrijf, is de Sengled Element. Het gaat om een LED-lamp die van afstand te bedienen is. Door gebruik te maken van de bijbehorende app kun je de lamp niet alleen aanzetten, maar ook de helderheid en de mood instellen. Ook kun je vooraf scenes programmeren, zodat je zelf geen omkijken maar hebt naar Sengled Element. De lamp is daarnaast ook nog eens uiterst energiezuinig en de app bevat een energiemonitor. De verwachting is dat de lamp liefst 22 jaar meegaat.

Pulse Link

Sengled gaat ook verder met het uitbreiden van zijn Pulse-assortiment. Het bedrijf komt met de Pulse Link, een lamp met een ingebouwde JPL Hifi-speaker die draadloos verbinding kan maken met je televisie of ontvanger om een verbeterd geluid te creëren. Andere nieuwe producten die het bedrijf tijdens CES gaat presenteren zijn Smartsense, Twilight, Sengled Mood en Sengled Paint.

Lees meer over alles dat je moet weten over slimme verlichting.


€ 21,90

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

€ 21,90

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 59,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 107,37

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 135,79

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.