Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Sevenhugs presenteert Smart Remote met touchscreen tijdens CES

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2017, 10:17 CategorieBediening

Sevenhugs heeft de uiteindelijke versie van de Smart Remote meegenomen naar CES. Dit is een universele afstandsbediening met een touchscreen. Het bedrijf stond al eerder op de beurs en heeft ook al een succesvolle Kickstarter-campagne achter de rug.

Dit is de Smart Remote van Sevenhugs

De Smart Remote van Sevenhugs is een slimme afstandsbediening met een touchscreen. Het apparaat dook al eerder op tijdens CES en Kickstarter en is nu in zijn uiteindelijke versie te zien. Er zijn geen fysieke knoppen aanwezig; de afstandsbediening past zich aan op het apparaat dat je op dat moment wil gebruiken. Het idee is simpel: richt op het apparaat dat je wil gebruiken en de afstandsbediening zal de correcte bediening oproepen. Staan die apparaten te dicht op elkaar, dan zul je een keuze kunnen maken op de remote.

Wel dien je hiervoor je huis in te richten met verschillende sensoren voor aan de muur, zodat de afstandsbediening weet waar alles staat. Daarvoor wordt gebruikgemaakt van een bewegingssensor, snelheidsmeter, gyroscoop en een kompas. De gebruiker dient ook nog zelf de posities van de apparaten te programmeren in de Smart Remote. De afstandsbediening zou twee dagen moeten meegaan en kan worden opgeladen met usb-type-c. In de sensoren voor aan de muur gaan AAA-batterijen; die sensoren zouden overigens een jaar moeten meegaan.

Het product is nu nog steeds te bestellen op Indiegogo, voor een prijs van 299 dollar (287 euro).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.