Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Stringify integreert Smappee in Internet of Things-platform

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2017, 10:00 CategorieEnergie

Smappee kondigt aan dat Stringify vanaf heden de Smappee-energiemonitor geïntegreerd heeft in haar Internet of Things-platform. Dit is een automatiseringsdienst voor IoT en stelt mensen in staat om al hun fysieke producten en digitale diensten op één plaats te verbinden.

Stringify en Smappee

Smappee kondigt aan dat Stringify vanaf heden de Smappee-energiemonitor geïntegreerd heeft in haar Internet of Things-platform. Dit is een automatiseringsdienst voor IoT en stelt mensen in staat om al hun fysieke producten en digitale diensten op één plaats te verbinden. Het op de cloud gebaseerde platform geeft haar klanten overal toegang zonder dat er hardware voor nodig is. De toepassingsmogelijkheden zijn divers en worden steeds uitgebreider met het groeien van het Stringify-netwerk. De dienst integreerde eerder al Philips, Amazon en Google.

In combinatie met Smappee kunnen huishoudelijk apparaten via hun energieverbruik slim geïntegreerd worden. De app biedt ondersteuning voor dagelijkse huishoudelijke taken. Wanneer Smappee bijvoorbeeld detecteert dat de wasmachine klaar is, kan de gebruiker een push-bericht ontvangen. Aangezien Stringify ook het geluidssysteem van Sonos geïntegreerd heeft, kan er bijvoorbeeld ook een bepaald nummer afgespeeld worden op het moment dat Smappee detecteert dat de verlichting ingeschakeld wordt.

Met deze oplossingen wil Smappee ervoor zorgen dat iedereen slim en efficiënt met de energie in huis omgaat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.