Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

TCL komt met set om het huis te beveiligen

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 19:55 CategorieVeiligheid en beveiliging

TCL wil mensen graag helpen bij het beveiligen van het huis en daarom heeft het bedrijf de TCL LIFE-homemonitoringkit ontwikkeld en gepresenteerd. De set bestaat uit liefst vier verschillende onderdelen en is via een applicatie volledig te bedienen en in de gaten te houden.

Wat is de TCL Homemonitoringkit

De TCL LIFE-homemonitoringkit bestaat uit vier verschillende onderdelen. Het eerste onderdeel is Lifeconnect, de basis van het geheel. Dat apparaat zorgt ervoor dat de andere apparaten met elkaar verbonden kunnen worden. Het volgende onderdeel, is de Lifecam, een WiFi IP-camera met een beeldhoek van 100 graden, nachtzicht, 4x digitale zoom en tweeweg audio. De camera kan 360 graden gedraaid worden en 180 graden gekanteld.

Verder treffen we in het pakket Lifesense. Dat zijn sensoren die op deuren en ramen geplaatst dienen te worden en vervolgens dus voor extra beveiliging kunnen zorgen. Het laatste onderdeel is Lifedetect-sensoren die ervoor zorgen dat bewegingen geregistreerd worden. Zodra alles is geïnstalleerd, kun je via de Lifeapp aan de slag met het bedienen en beheren van het geheel.

Prijs en beschikbaarheid

TCL heeft nog niet bekendgemaakt wat de prijs wordt voor de complete beveiligingsset. De Homemonitoringkit moet in ieder geval vanaf het tweede kwartaal van 2017 in de winkels liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.