Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met TrackR in huis zoek je niet vaak meer naar je autosleutels

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2017, 13:24 CategorieAccessoires

De TrackR is een handige accessoire voor in huis waarmee je spullen kunt terugvinden die je vaak kwijt bent — zoals bijvoorbeeld je sleutels. Je bevestigt de sleutelhanger aan je sleutelbos, waarna je hem via het apparaatje kunt opsporen wanneer die bos zoek is.

TrackR: spullen die vaak zoek zijn snel terugvinden

Zelfs in de meest kleine appartementen kan het zijn dat je nog wel eens iets kwijt bent. En als dat nou altijd dezelfde dingen zijn, dan zou het handig zijn als je daar wat aan kunt doen. Voor de mensen die deze situatie herkennen, is er TrackR. Dat is een accessoire voor in huis, waarmee je snel zoekgeraakte spullen kunt terugvinden. De TrackR bestaat uit twee onderdelen: een plug en een sleutelhanger. Die hanger hang je aan hetgeen je altijd kwijt bent – zoals je autosleutels bijvoorbeeld -, terwijl de plug in de muur je helpt bij het terugvinden.

Het nieuwe model is gemaakt van plastic en daardoor goedkoop verkrijgbaar. Ook is er een led-lampje aanwezig op de hanger, waardoor je hem in het donker kunt spotten. Met meerdere plugs in de wandcontactdozen in huis, kan er een kaart van je huis worden gemaakt, waarna de tracker precies weet waar je spullen zijn. Zo kun je er direct naartoe worden geleid. Middels een speciale app kan er ook worden bekeken wanneer het item de kamer verlaat, bijvoorbeeld. De accessoire is nu vooruit te bestellen op de website van het bedrijf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.