Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Google en Amazon willen belfunctie aan slimme speakers toevoegen’

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2017, 9:11 CategorieBeeld en geluid

Google en Amazon zouden voornemens zijn een belfunctie toe te voegen aan de slimme speakers Google Home en Amazon Echo. Het is nog niet duidelijk of je de speakers dan op een bestaand of een nieuw nummer zou moeten aansluiten.

Belfunctie voor Google Home en Amazon Echo – gerucht

Er is een nieuw gerucht verschenen over de Google Home en Amazon Echo. Beide slimme speakers zouden namelijk in de toekomst kunnen worden voorzien van een belfunctie, waardoor het dus mogelijk wordt om handsfree te bellen met de speakers. Dat meldt The Wall Street Journal. Gebruikers van de apparaten vragen al een tijdje om deze functie, maar er zijn tot op heden nog een hoop aspecten die het bellen nog niet mogelijk maken. Onder andere de gebruikerservaring zou nog wat te wensen over laten. En hoe zit het met het noodnummer?

Ondanks de problemen, zou de belfunctie toch echt dit jaar nog kunnen worden geïntroduceerd. Waarschijnlijk alleen in de Verenigde Staten, aangezien Home en Echo nog niet zijn uitgebracht in Nederland. Verder is er nog een hoop onduidelijk. Zo weten we nog niet of de slimme speakers een eigen nummer zouden krijgen of dat ze gebruikmaken van het bestaande thuisnummer. Ook zou er nog moeten worden gekeken naar meer mogelijkheden, zoals het kunnen schakelen naar een mobiele telefoon wanneer je niet wil dat anderen meeluisteren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.