Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Panasonic kondigt beveiligingscamera KX-HNC800 aan

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2017, 14:46 CategorieVeiligheid en beveiliging

Panasonic heeft op woensdagmiddag in Frankfurt een nieuwe beveiligingscamera aangekondigd, namelijk de KX-HNC800. De camera beschikt over een klein schuifklepje waarmee je het opnemen van beeld en geluid tijdelijk kunt uitzetten wanneer je daar behoefte aan hebt.

Panasonic KX-HNC800: camera met schuifklep

Woensdagmiddag heeft Panasonic tijdens een presentatie in Frankfurt een nieuwe beveiligingscamera aangekondigd: de KX-HNC800. Dit is een full hd indoorcamera met een unieke functie: een schuifklepje waarmee je tijdelijk het opnemen van beeld en geluid kunt stopzetten. Bijvoorbeeld wanneer je vrienden over de vloer hebt — dan heeft het geen nut om constant alles maar te filmen. Daarnaast is de beveiligingscamera voorzien van een zogenaamde pre-recording feature, waarmee meer wordt opgenomen dan gemiddeld.

Voordat de camera kan zien wat er gebeurt, begin het opnemen al twee seconden van tevoren. En dat kan heel gemakkelijk zijn wanneer er inbrekers zijn vastgelegd op beeld, want in dat geval kan elke seconde tellen. Ook kun je de camera aanzetten en door middel van two-way-communicatie met iemand anders in contact blijven. De KX-HNC800 kan worden gekoppeld aan de hub van Panasonic, maar werkt ook met een groot aantal andere plugs, camera’s en sensoren die onderdeel zijn van een smart home-netwerk, laat de fabrikant weten.

De kijkhoek van de camera is 142 graden. In totaal kan er tot 145 uur aan materiaal worden opgenomen. Die opnames worden opgeslagen op een micro-sd-kaart. Ook kunnen de beelden opgeslagen worden in de cloud.

Lees meer over alles dat je moet weten over slimme beveiligingscamera’s.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.