Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met dit systeem stuur je apparaten in huis aan met handbewegingen

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2017, 10:01 CategorieAccessoires

Met het apparaat genaamd Hayo kun je straks mogelijk de apparaten in huis aansturen met verschillende handbewegingen. Wel moet daarvoor nog wat geld worden opgehaald via een crowdfundingpagina, die nu te vinden is op de website Indiegogo. Er is 80.000 dollar nodig.

Hayo: bedien je apparaten met handbewegingen

De Hayo is een apparaat voor in huis waarmee apparaten kunnen worden aangestuurd met handbewegingen. Het gelijknamige bedrijf wil nu geld ophalen via de website Indiegogo, waardoor het project van de grond kan komen. De device kan communiceren met Internet of Things-apparaten en apparaten die zijn voorzien van andere draadloze verbindingen. Het idee achter deze accessoire is dat alledaagse objecten kunnen veranderen in virtuele afstandsbedieningen voor in de smart home. En daar is voor nu 80.000 dollar voor nodig.

Hayo scant de objecten en ruimtes in huis en kan daardoor knoppen maken in augmented reality. Zo zou je in theorie die apparaten gemakkelijk moeten kunnen aansturen met handbewegingen. Allerlei apparaten worden ondersteund, zoals beveiligingscamera’s, lampen, speakers en thermostaten. Het team wordt al gesteund door andere techbedrijven, zoals de medeoprichter van taxidienst Uber, Oscar Salazar, evenals nog een groot aantal mensen vanuit de industrie. Check ook vooral de video voor een introductie en indruk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.