Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nieuwste update Nest Cam zorgt voor automatische herkenning deuren

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2017, 16:55 CategorieVeiligheid en beveiliging

Als je een slimme camera zoals de Nest Cam hebt hangen, dan wil je natuurlijk dat het aantal ongewenste meldingen beperkt wordt en dat de camera zijn werk goed doet. Nest is het hier mee eens en rolt dan ook met regelmaat updates uit die de meldingen moeten verbeteren. De nieuwste update laat je camera bijvoorbeeld automatisch deuren herkennen.

Nest introduceert een nieuwe versie van de Nest-app die de meldingen van de Nest Cam beter maakt. Zo heeft het bedrijf automatische herkenning van deuren aan de Nest Aware-abonnementsservice toegevoegd, omdat het logisch is de deuren van een huis extra goed in de gaten te houden. Deze nieuwe functie is nu beschikbaar voor de Nest Cam Indoor en de Nest Cam Outdoor. In de komende weken leert Nest Aware de deuren in je huis herkennen. Vervolgens worden er automatisch Activiteitszones rondom de deuren gemaakt en meldingen verstuurd wanneer er in die zones beweging wordt waargenomen. Nest Aware-abonnees konden altijd al zelf Activiteitszones maken voor gebieden die ze beter in de gaten wilden houden. Maar omdat onze sensoren en geavanceerde leeralgoritmen na verloop van tijd patronen herkennen, kunnen deuren nu ook automatisch gedetecteerd worden.

De meldingen van de Nest Cam bevatten na de update ook een miniatuurafbeelding, zodat je in één oogopslag kunt zien wat er aan de hand is. Nest Aware-abonnees met Android 7 of iOS 10 kunnen daarbij een bewegend voorbeeld van de Nest Cam-videoclip bekijken zonder dat ze de app hoeven te openen. Daarnaast heeft Nest de meldingen verbeterd die de Nest Protect naar bezitters van een Nest Cam stuurt. Als de Nest Protect je nu waarschuwt wanneer hij een gevaarlijke concentratie rook of koolmonoxide ontdekt, krijg je automatisch de live videobeelden van al je Nest Cams te zien.

En dan zijn er nog app-snelkoppelingen, een nieuwe functie voor Android-gebruikers. Je kunt nu een bepaald Nest-product openen door het pictogram van de Nest-app ingedrukt te houden. Of je kunt snelkoppelingen naar het startscherm van je Android-apparaat slepen. In beide gevallen kun je met minder tikken doen wat je wilt doen. Tot slot kun je nu makkelijker vinden wat je zoekt in je Nest Aware-videogeschiedenis, zonder veel te hoeven scrollen. Je springt direct naar een bepaalde dag in Beeldlijn door op de datum te tikken.

Lees ook onze review van de Nest Cam en de review van de Nest Cam Outdoor.


€ 124,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 128,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 128,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 204,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 204,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 225,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.