Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Amazon werkt aan een Alexa-product waar je ook mee kunt bellen’

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2017, 9:19 CategorieBediening

Amazon zou op dit moment werken aan een Alexa-product waar ook telefoongesprekken meer gevoerd zouden kunnen worden. Mensen zouden dan naar telefoons, maar ook naar andere Alexa-producten kunnen bellen, aldus de geruchtenmakers.

Bellen met Alexa

De Amerikaanse website Recode schrijft dat Amazon momenteel werkt aan een nieuw Alexa-product waarmee gebeld zou kunnen worden. De eigenaars van zo’n product kunnen dan niet alleen naar soortgelijke producten bellen (waardoor het een soort intercomsysteem wordt), maar ook naar reguliere smartphones en telefoons. Zo zou je dus met iemand in contact kunnen komen in een andere kamer in huis, wanneer je meerdere van deze producten hebt geïnstalleerd. Roepen dat het eten klaar is? Niet meer nodig, scheelt weer voor je stembanden.

Dit bericht volgt de berichten op dat zowel Google als Amazon werken aan telefoonfunctionaliteit voor hun bestaande slimme speakers. Maar Amazon zou dus nu al bezig zijn met het testen van dit nieuwe product, dat mogelijk een nieuwe Echo-speaker kan worden. Er is nog niets bekend over een eventuele releasedatum of dat er smartphones worden uitgesloten van deelname. Ook is het nog niet bekend of de slimme speaker een eigen telefoonnummer krijgt. Het wachten is nu op de aankondiging die Amazon hierover kan gaan maken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.