Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Nest werkt aan goedkopere thermostaat en een beveiligingssysteem’

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2017, 22:04 CategorieEnergie

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt fabrikant Nest momenteel aan een gloednieuwe en kleine thermostaat. Ook zou er worden gewerkt aan een beveiligingssysteem voor in de smart home. Het bedrijf heeft niet gereageerd op de geruchten.

‘Nieuwe thermostaat en meer op komst van Nest’

Het ziet ernaar uit dat Nest werkt aan nieuwe producten. Volgens enkele geruchtenmakers, die zijn aangehoord door Bloomberg, is het zo dat er een goedkopere thermostaat en een geheel beveiligingssysteem wordt uitgebracht. Ook zou er worden gewerkt aan een deurbel voor in het slimme huis en zouden we een nieuwe versie van de indoorcamera mogen verwachten. Sins mei vorig jaar zou er al aan het complete beveiligingssysteem gewerkt worden en het systeem zou bestaan uit een hun en enkele sensoren voor ramen en deuren.

Ook zou er een middel komen waarmee specifieke sensoren in- en uitgeschakeld zouden kunnen worden. Tevens zouden alle nieuwe producten met een applicatie kunnen worden aangestuurd, net zoals nu al het geval is met Nest-producten die verkrijgbaar zijn. Het beveiligingssysteem zou overigens dit jaar nog kunnen worden uitgebracht, terwijl er langer op de deurbel, inclusief camera, gewacht dient te worden; die zou voor volgend jaar gepland staan. Het wachten is nu op de aankondiging van het bedrijf. Wanneer dat gebeurt, is onduidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.