Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips introduceert Hue Candle met E14-fitting

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2017, 15:21 CategorieVerlichting

Philips introduceert vandaag de Philips Hue Candle, een E14 kaarslamp met kleine fitting voor regelbare LED-sfeerverlichting. De kaarslamp wordt doorgaans gebruikt in decoratieve armaturen en is vanaf eind april verkrijgbaar in zowel White Ambiance als White & Color Ambiance.

Dit is de Hue Candle van Philips

Philips brengt de Hue Candle, een E14 kaarslamp met kleine fitting, op de markt. Deze regelbare LED-sfeerverlichting kun je gebruiken in bijvoorbeeld een kroonluchter of decoratieve lamp. De kaarslamp is verkrijgbaar in de twee bekende series van Hue; White Ambiance en White & Color Ambiance. De kleurtemperatuur heeft een bereik van 2200 Kelvin tot 6500 Kelvin. De lampen zijn zoals andere Hue-lampen te synchroniseren met muziek, TV of games en te bedienen via een app op je smartphone, de Hue-schakelaar of andere slimme accessoires.

De Philips Hue E14-kaarslamp heeft een lichtopbrengst van maximaal 470 lumen, wat te vergelijken is met een 40 watt gloeilamp. De nieuwe kaarslamp is een aanvulling op de huidige reeks losse Philips Hue-lampen, bestaande uit de versies met E27-fitting en de GU10-fitting. Daarnaast heeft de fabrikant inmiddels een uitgebreid assortiment aan decoratieve lampen en armaturen.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Philips Hue White & Color Ambiance kaarslamp is vanaf eind april in Nederland verkrijgbaar. De Philips Hue White Ambiance kaarslamp voor een adviesprijs van 34,95 euro. De Philips Hue Color Ambiance voor een adviesprijs van 59,95 euro.

Voor meer informatie over en de mogelijkheden van Philips Hue-producten voor in huis kun je terecht in onze recensies, van bijvoorbeeld de Hue Motion Sensor en Hue 2.0.


€ 25,02

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 25,49

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 25,50

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 44,62

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 49,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 49,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.