Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung Connect moet al je smart home-apparaten in één app samenvoegen

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2017, 10:27 CategorieBediening

Samsung heeft gisteren tijdens de lancering van de Galaxy S8 ook wat nieuws getoond op het gebied van smart home. De Koreaanse fabrikant komt met Samsung Connect, een app waarin je al je smart home-apparaten kunt verzamelen.

Samsung Connect is een hub voor je smart home

De Samsung Connect-app is een verzamelplaats voor je smart home-apparatuur en volgens Samsung dé plek om alles vanuit te bedienen. Een echt goede hub voor verschillende producten van verschillende merken bestaat nog niet en dit is precies wat Samsung graag wil bereiken met Connect.

Naast het beheren van smart home-apparaten via de cloud kan Samsung Connect je ook helpen om nieuwe producten toe te voegen middels een simpel driestappenproces. De app is compatibel met de 2017 gadgets van Samsung, de SmartThings Hub en SmartThings-apparaten van het bedrijf, de SmartHub koelkast en specifieke producten van andere fabrikanten, waaronder Philips Hue. Samsung belooft snel meer partijen aan de app toe te voegen.

In de app kun je ruimten en locaties aanmaken, zoals Thuis en Kantoor. Hier kun je weer apparaten aan toewijzen en deze via de app bedienen. Natuurlijk is het ook mogelijk alles te automatiseren. Zo kun je met één druk op de knop alle lampen uitzetten en de robotstofzuiger laten beginnen met zuigen. Momenteel is het nog niet duidelijk wanneer Samsung Connect officieel uitgebracht wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.