Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Sleepwise wil je leren kennen, zodat je ’s avonds beter kunt slapen

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2017, 10:15 CategorieSlaapkamer

De Sleepwise is een accessoire voor in de slaapkamer, die je graag wil leren kennen zodat het je kan helpen slapen in de avond. Wanneer het apparaatje doorheeft wat voor jou het beste moment is om te slapen, zal het apparaten in huis kunnen gaan aansturen.

Sleepwise wil je helpen slapen

Panasonic en de Parsons of School of Design hebben een opvallende accessoire getoond deze week: de Sleepwise. Dit is momenteel een conceptproduct die je moet helpen slapen in de avond. Je kunt de wearable dragen of hem onder je kussen leggen, zodat die je leert kennen aan de hand van je lichaamstemperatuur en slaapbewegingen. Ook wordt er gelet op je ademhaling en allerlei factoren in de slaapkamer, zoals de luchtkwaliteit. Wanneer de sleepwise je eenmaal kent, kan het aangeven wanneer het voor jou het beste moment is om naar bed te gaan.

Koppel je de Sleepwise aan je smart home, dan is het mogelijk dat de accessoire alvast enkele lampen in huis dimt of uitdoet. Ook kan bijvoorbeeld de airconditioner aangestuurd worden, zodat de slaapkamer een optimale temperatuur heeft. Uiteindelijk zal de Sleepwise uitkomen op de markt, maar wanneer is op moment van schrijven nog niet duidelijk. Mogelijk zal het product nog veranderen qua design of functionaliteit, maar het kernidee achter de accessoire zal hetzelfde blijven. Wat het apparaat zal kosten, is ook niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.