Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme muizenval stuurt notificatie naar je telefoon als hij een muis te grazen heeft genomen

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2017, 0:12 CategorieKeuken

De Dome Home Automation DMMZ1 Mouse Trap maakt muizen, ratten en andere ongewenste knagers in huis dier- en milieuvriendelijk van kant, en stuurt daarvan een notificatie naar je smartphone.

Elektrische schok

Het is een elektrische val waar de dieren in worden gevangen. Vervolgens krijgen ze een krachtige elektrische schok en dan is het gebeurd met ze. Nadat de muis op deze wijze is verdelgd, wordt niet direct een bericht naar je smartphone gestuurd om te laten weten wat er is gebeurd. Dat gebeurt pas als de val vol is. De muizenval is op diverse smart home-hubs aan te sluiten.

Aas

Het enige niet-elektronische is het aas. Dat moet de eigenaar zelf klaarmaken en neerleggen. Als de muis zijn neusje ervoor optrekt, zal hij de doos niet in wandelen.

De muizenval kan zonder de dode diertjes aan te raken geleegd worden. Het slimme doosje is zo ontworpen dat ze schoon kunnen worden afgevoerd. De lade waarin het aas gaat, kan makkelijk worden schoongemaakt.

Batterijen

De muizenval loopt op vier AA-batterijen en daarmee kunnen zeker vijftig muizen worden geëlektrocuteerd.

In het najaar is de Dome Z-Wave Mouser Smart Electronic Rodent Trap in Europa verkrijgbaar. De prijs is nog niet bekend.

Hieronder is een kort filmpje te zien waarin de muizenval wordt geïntroduceerd.

 

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.