Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Tapdo is een wearable waarmee je spullen in je smart home aanstuurt

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2017, 22:24 CategorieAccessoires

De makers van de Tapdo willen dat je met één wearable een hoop producten in huis aanstuurt en tot 28 functies kan bedienen. De wearable maakt gebruik van verschillende delen van je vinger en is bijvoorbeeld als een armband te dragen.

Smart home aansturen met Tapdo

Tapdo is een bedrijf dat is gespecialiseerd in producten voor in de smart home. Het lanceert in maart een Kickstarter-campagne voor een nieuw product, een speciale wearable. Met dit apparaat moet het straks mogelijk zijn een aantal producten en diensten in huis aan te sturen. In totaal zijn er 28 functies in te stellen, die allemaal reageren op een bepaald gedeelte van de vinger die je gebruikt (zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien). Het product is als een armband, maar ook als een clip-on te gebruiken door de drager.

Uiteraard wordt de Tapdo, zoals het product ook heet, geleverd met een app waarmee je alle functies kunt instellen. In de bovenstaande video krijg je een indruk van hoe dat werkt. Zo kun je een thermostaat aansturen, de muziek bedienen en zelfs slimme verlichting in- en uitschakelen met de accessoire. Middels een korte trilling moeten gebruikers weten of de handeling gelukt is of niet. Deze maand moet het product op Kickstarter verschijnen, waar het wordt aangeboden voor een bedrag van 99 dollar, wat omgerekend bijna 93 euro is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.