Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Wifi-magnetron van Whirlpool gaat notificaties sturen als het eten klaar is

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2017, 10:25 CategorieNieuws

Whirlpool werkt momenteel aan een magnetron die in staat is een notificatie te sturen naar je smartphone wanneer het eten klaar is. Het product is nog niet aangekondigd, maar al wel gespot bij de Amerikaanse communicatiewaakhond.

Wifi-magnetron van Whirlpool op komst

De aankomende wifi-magnetron van Whirlpool zal in staat zijn een notificatie te versturen naar je smartphone wanneer het eten klaar is. Het product is nog niet aangekondigd, maar al wel opgedoken bij de Amerikaanse communicatiewaakhond. Daarnaast kun je de magnetron starten vanaf je smartphone. De magnetron werkt samen met de Scan-to-Cook-app van de fabrikant. Met die app kun je achterhalen hoe je voedsel moet klaarmaken, in ovens, magnetrons of met behulp andere middelen. Vervolgens stuur je die instructies naar het apparaat.

Daarnaast zul je waarschijnlijk nog meer dingen kunnen doen in combinatie met de app of alleen je smartphone, maar op dit moment is nog niet precies duidelijk wat. De magnetron is onderdeel van een nieuwe lijn wifi-keukenapparaten, waaronder dus magnetrons en ovens. Al die producten werken met dezelfde applicatie. Mocht je dus willen investeren in het merk Whirlpool voor in de keuken, dan is de kans groot dat je één app voor al je apparaten in de keuken hebt. Wanneer de magnetron verschijnt en wat ‘ie kost, is nu nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.