Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Zelda-fan gebruikt ocarina om huis te automatiseren

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2017, 9:53 CategorieBediening

De smart home-markt is nog altijd aan het groeien en nog altijd worden er nieuwe slimme apparaten ontwikkeld. Wat betreft speakers die reageren op onze stemmen, kom je echter al gauw terecht bij bijvoorbeeld Google Home. Maar een Zelda-fan besloot het helemaal anders aan te pakken.

Zelda-fan gebruikt ocarina

Een die-hard fan van het populaire Nintendo-spel The Legend of Zelda heeft zich gericht op het creëren van zijn eigen home slimme speaker. Gewapend met zijn ocarina, zeer bekend uit het spel The Legend of Zelda: Ocarina of Time van de Nintendo 64, creëerde hij de speaker die je in onderstaande video voorbij ziet komen. De speaker wordt geactiveerd door belangrijke liedjes op de ocarina te spelen. Waar je in het Nintendo 64-spel bijvoorbeeld kon teleporteren of paard Epona aan zag komen rennen bij het gebruiken van de fluit, kun je nu rekenen op bijvoorbeeld het open en dicht doen van de deur, het activeren van de lampen en het openen van de auto.

Veiligheid

Een uitstekend idee natuurlijk van deze Zelda-fan. Het is alleen te hopen dat andere Zelda-fans er niet snel achterkomen, die kunnen het huis tenslotte binnen no-time open krijgen door de ocarina te gebruiken voor de nodige liedjes. Zo gebruik je Zelda’s Lullaby om de deur te openen en te sluiten en heb je Epona’s Song nodig om de auto van het slot te krijgen.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.