Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Amazon Echo met ingebouwd display verschijnt volgende maand’

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2017, 11:52 CategorieBediening

Amazon heeft met de Alexa-assistent en zijn Echo-speakers populaire producten voor spraakbediening in handen, maar het Amerikaanse bedrijf kijkt al verder. Als we de geruchten mogen geloven introduceert Amazon volgende maand een Echo-variant met ingebouwd display.

Het lijkt erop dat Amazon de Echo-familie op korte termijn verder zal uitbreiden. Nadat we eerder deze week de slimme Echo Look-camera al zagen verschijnen is het volgende maand mogelijk de beurt aan een Echo met ingebouwd display. Dit model, een slimme speaker met display, zou voornamelijk interessant zijn voor videogesprekken en online shoppen.

Google komt alsmaar dichter in de buurt van Amazon, zeker nu de Google Home-speaker sinds vorige week ook verschillende gebruikers kan onderscheiden. Het team van Amazon ziet dit ook en zou nu vaart willen zetten achter de introductie van nieuwe Echo-features en -producten. Op deze manier wil het bedrijf voorop blijven lopen in de smart home-markt.

De Echo-speaker met ingebouwd display zou gaan onder de codenaam ‘Knight’ en moet het voor Alexa mogelijk maken om op geavanceerdere commando’s te reageren. Zo kun je bijvoorbeeld suggesties voor nieuwe kleding opvragen, die vervolgens op het display getoond worden. Dit werkt een stuk sneller en makkelijker dan gesproken opties. Ook kun je snel en eenvoudig een videogesprek met je ouders voeren. De kans is dus ook groot dat de nieuwe Echo niet alleen over een display maar ook over een camera beschikt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.