Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Apple is bijna klaar met concurrent van Amazon Echo’

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2017, 12:01 CategorieBediening

Naar verluidt legt Apple momenteel de laatste hand aan de eigen slimme speaker, een concurrent voor de Amazon Echo. Helaas is niet naar buiten gebracht wanneer Apple de slimme speaker op de markt zal brengen.

‘Apple legt laatste hand aan eigen Amazon Echo’

Apple zou op dit moment werken aan een eigen slimme speaker die zou moeten lijken op de Amazon Echo. Het design van de speaker zou nu bijna klaar moeten zijn, aldus de laatste geruchten omtrent het apparaat. Wanneer het apparaat helemaal klaar is, zal het in de markt worden gezet als een Siri- en AirPlay-device. Daaruit valt voor nu op te maken dat er in elk geval ondersteuning zal zijn voor de slimme spraakassistent Siri en dat er streammogelijkheden zijn via AirPlay, waarmee je vanaf andere apparaten media kunt streamen.

Daarnaast is er gezegd dat er een versie van het iOS-besturingssysteem aanwezig zal zijn en dat er technologie van Beats in de slimme speakers verwerkt zal worden. Wat dat laatste precies inhoudt is niet helemaal duidelijk, maar het lijkt erop dat het iets te maken heeft met de muziekverwerking. Op moment van schrijven is er verder helaas weinig informatie beschikbaar over de slimme speaker. Het is nog niet bekend wanneer Apple de Amazon Echo-concurrent zal uitbrengen. Ook is nog niet duidelijk wat de speaker dan zou moeten kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.