Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Applicatie van Nest ontvangt update op zowel Android als iOS

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2017, 9:27 CategorieSoftware en apps

Het team achter de Nest-applicatie heeft deze week een update uitgebracht op zowel Android als iOS, die verschillende dingen toevoegt. Zo kunnen mensen op Android nu Google Smart Lock activeren, waardoor je ook zonder je wachtwoord in te vullen kunt inloggen.

Download de update voor de Nest-app

De applicatie van Nest heeft deze week een flinke update gehad, op Android dan. Zo hebben Android-gebruikers nu toegang tot Google Smart Lock. Met die feature is het mogelijk in te loggen bij apps en diensten zonder je wachtwoord in te vullen, aangezien Android dat automatisch voor je doet (onder andere Netflix ondersteunt de functie). Daarnaast kunnen de mensen die Android gebruiken ook verschillende soorten notificaties instellen voor de Cam, bijvoorbeeld voor wanneer er beweging wordt gedetecteerd in huis of persoonalarmen.

Het kan ook allebei, maar daar heb je een abonnement voor nodig. Verder is er een catalogus toegevoegd die laat zien welke producten er allemaal met Nest werken. Voor de iOS-versie van de applicatie is er deze week ook een update verschenen. Die versie heeft niet dezelfde onderdelen gekregen, maar Sightline werkt nu wel beter op zowel iPhone als iPad. De optie werkt nu veel beter in landschapsmodus, die je met een tap op het scherm kunt activeren. De updates zijn al live in de app store en kunnen elk moment aankomen op je toestel.

  • Nest


€ 184,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 185,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 229,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 229,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 229,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.