Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

BTicino komt met nieuwe uitbreidingen voor domoticasysteem My Home Up

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2017, 15:09 CategorieBediening

De slimme woning is steeds meer in opkomst. Apparaten en voorzieningen die met elkaar gekoppeld zijn maken het leven een stuk gemakkelijker. Ze communiceren onderling en zijn van afstand bestuurbaar. Daarnaast zorgen veel toepassingen ook nog eens voor besparing op energie, zoals een slimme thermostaat. Goed voor het milieu én de portemonnee.

Uitbreiding domoticasysteem

BTicino speelt op deze ontwikkelingen in met haar My Home Up-domoticasysteem. Onder Eliot (Electricity & internet of things) worden steeds meer uitbreidingen toegevoegd.

Uitbreidingen domoticasysteem My Home Up van BTicino:

  • Multiroom muziekoplossingen: luidsprekers van Sonos en Nuvo
  • Thermostaat: Nest-thermostaat
  • Verlichting: Slimme verlichting van Philips Hue
  • Televisie: LG en Samsung
  • Deurcommunicatie: Classe 300X13E

Bediening

Indien gewenst kan de bediening op afstand, via de MyHome Up app. Je kunt bijvoorbeeld op afstand de verwarming aan- of uitzetten. Maar het is ook mogelijk om vrij eenvoudig een gebeurtenis in te plannen. Bijvoorbeeld het uitschakelen van de verwarming bij het bereiken van een vooraf ingestelde temperatuur. Met de Classe 300X13E kun je via je smartphone de deur openen als er aangebeld wordt en zelfs de persoon te woord staan via je smartphone.

Eenvoudig

Centraal binnen het domoticasysteem van BTicino staat de MyHome server. Via een app kun je de apparaten koppelen en bedienen, zodra de apparaten aangesloten zijn. De werking is eenvoudig te noemen, in de app selecteer je wat je wilt (bijvoorbeeld het sluiten van de rolluiken op een zonnige dag). Vervolgens kun je op de app de drukknoppen bedienen van de apparaten die met elkaar gekoppeld moeten worden. Gemak dient de mens!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.