Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Logitech Pop Home Switch werkt nu ook met Apple HomeKit

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2017, 10:40 CategorieBediening

De Logitech Pop Home Switch werkt voortaan ook met HomeKit van Apple. De Pop Home Switch werd vorig jaar geïntroduceerd en stelt gebruikers in staat verschillende producten in huis middels een fysieke knop in en uit te schakelen.

Logitech Pop Switch met HomeKit van Apple

Logitech introduceerde de Logitech Pop Home Switch vorig jaar al. In onze recensie van de accessoire zijn we er ontzettend positief over, maar is wel duidelijk dat de compatibiliteit wat te wensen over laat. Gelukkig is er nog wel zoiets als IFTTT waarmee je toegang krijgt tot een aantal onderdelen, maar ondersteuning voor meerdere protocollen en netwerken is natuurlijk mooi meegenomen. Vanaf heden ondersteunt de handige knop ook HomeKit van Apple. Die activeer je via de nieuwe Hub, die alleen bij Apple verkrijgbaar is.

Met deze ondersteuning is het dus ook mogelijk de Logitech Pop Home Switch gemakkelijk te koppelen aan de HomeKit-producten die er momenteel zijn. Het is echter wel jammer dat er nu een ander product voor nodig is om dat te realiseren, dat ook nog eens een flink prijskaartje heeft van 60 dollar. Daardoor is de drempel naar het begin van de smart home wellicht toch weer iets verhoogd. Bestaande units kunnen overigens worden aangesloten op de hub; heb je ze al in je huis hangen, dan hoef je er dus geen nieuwe voor aan te schaffen.

Vooralsnog zal de hub niet in Nederland verkrijgbaar zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.