Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Microsoft laat mensen in de VS de onaangekondigde Cortana-speaker testen

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2017, 9:40 CategorieBediening

Microsoft gaat binnenkort mensen in de Verenigde Staten uitnodigen om mee te doen aan een testperiode voor de slimme Cortana-speaker. Officieel is de speaker nog niet aangekondigd, maar dat lijkt dus wel snel te gebeuren.

Test de Cortana-speaker in de VS

Microsoft promoot zijn nieuwe producten de laatste tijd op een aparte wijze. Zo gunde het bedrijf een gamewebsite alle details van Project Scorpio, de 4K-versie van de Xbox One, en nu zien we dat enkele mensen in de Verenigde Staten straks de mogelijkheid krijgen de onaangekondigde slimme Cortana-speaker te testen. Cortana is de slimme assistent van Microsoft, die haar naam ontleend heeft aan de kunstmatige intelligentie binnen de Halo-spellenreeks. En de Halo-serie is in handen van Microsoft: zo is de cirkel weer rond.

Heel veel details zijn er nog niet bekend omtrent de testperiode of de speaker. Mogelijk is dit de Harman Kardon-speaker die eerder al aan het licht kwam. Dit moet een premium speaker worden die het moet kunnen opnemen tegen Alexa van Amazon, die de laatste tijd heel wat zieltjes wint. Dit is ook geheel nieuw voor Microsoft, die nieuwe hardwareproducten vaak achter gesloten deuren houdt tot de officiële onthulling. Waarschijnlijk betekent dit dan ook dat de onthulling van de Cortana-speaker om de hoek staat. Meer info volgt mogelijk snel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.